Ilmoittautumisohjeet

Ilmoittautumisjärjestelmässä ilmoitetaan aina koko joukkue kerralla. Ilmoittakaa joukkueenne nimi sekä joukkueeseen kuuluvat henkilöt ilmoittautumissivun toisella sivulla. Isommat ryhmät, jotka haluavat yhden laskun, voivat olla yhteydessä info@cityflow.fi.

Ilmoittautumisjärjestelmä on ensisijainen väylä ilmoittautua mukaan tapahtumaan, mutta jos jostain syystä järjestelmän kanssa on ongelmia, voit ilmoittautua myös sähköpostilla info@cityflow.fi tai puhelimitse 040 546 2794/Tiia Purtilo. Lähetämme sinulle tällöin laskun postitse tai sähköpostitse. Kirjelaskuihin lisäämme 3e laskutuslisän.

Täytäthän ilmoittautuessasi kaikki kohdat huolellisesti! Joukkueenne tarvitsee nimen jo ilmoittautumisen yhteydessä. Joukkueen nimeä vastaan saatte osallistumismateriaalin tapahtumapäivänä tapahtumaninfosta.

Ilmoittautuessasi tapahtumaan, olet lukenut ja tiedostanut tapahtuman osallistumisehdot ja riskit.

Maksutavat


Osallistumismaksu maksetaan suoraan omassa verkkopankissa ilmoittautumisen yhteydessä. Meillä käy maksuvälineinä myös Smartum, E-passi sekä EazybreakValitse ilmoittautumisen yhteydessä "etuseteli" ja vie ilmoittautuminen loppuun. Etsi etukorttisi mobiilisovelluksesta CityFlow race Kouvola, suorita vaadittu maksu ja toimita kuitti info@cityflow.fi. Jos sinulla on etusetelit käytössäsi tai haluat maksaa vain osan lippujen hinnasta etuseteleillä, ole yhteydessä sähköpostitse.

Kaikki osallistumiset on maksettava ilmoittautumisen yhteydessä, emme ota tapahtumapaikalla vastaan osallistumismaksuja.

Huomioitavaa!

Tapaturman, sairastumisen tai äkillisen esteen sattuessa voit siirtää lipun toiselle henkilölle. Ilmoita tästä kuitenkin tapahtuman järjestäjälle info@cityflow.fi. Osallistumismaksu palautetaan vain lääkärin, hoitajan, työterveyslääkärin/-hoitajan todistusta vastaan. Toimita meille tällöin nimesi, joukkueesi nimi, tilinumerosi sekä kopio lääkärintodistuksesta. Kilpailun jälkeen tai kilpailun aikana emme ota enää vastaan peruutuksia. Kaikki peruutukset on oltava toimitettuna meille viimeistään tapahtumapäivän aamuna.

CityFlow kilpailunjärjestäjä ei vakuuta osallistujia tapahtuman aikana, tapahtumapaikalle saavuttaessa tai sieltä poistuessa. Huolehdittehan, että teillä on tarvittavat vakuutukset tapaturmien varalta voimassa.

Palapeli.png