Kesän hauskin ja jännittävin liikuntatapahtuma järjestetään 8.8.2020 Kouvolassa

Mistä on kyse?

CityFlow on hauska, urheilullinen, kilpailijoitaan haastava kaupunkiseikkailu, jossa tehdään tai ratkotaan eripuolille kaupunkia sijoitettuja rasteja. Tapahtuma sisältää osallistujamäärästä riippuen 20-30 erilaista rastia ympäri Kouvolaa. Päättele, suorita tai ratko ja lähde suunnistamaan seuraavalle rastille. Tapahtumassa valittavana kilpa-, hupi- ja perhesarja. Pisteeltä toiselle edetään 2 hengen joukkueissa joko kävellen, juosten tai pyörällä.

Kenelle?

Tapahtuma on suunnattu kaikille itsensä haastamisesta, seikkailusta sekä sporttisesta päivästä kiinnostuneille! Erilaisista, hauskoista rasteista löytyy jokaiselle jotakin.

Kaikkia rasteja ei ole pakko suorittaa. Kilpasarjaan voi lähteä tavoittelemaan kirkkainta kruunua tai hupisarjaan nauttimaan liikunnan tuomasta riemusta, hyvästä tiimihengestä sekä hauskasta päivästä. Perhesarja on hupi-ja kilpasarjaa verraten vielä aavistuksen helpotettu versio, joten mukaan pääsee myös perheen nuoremmat osallistujat huoltajan valvonnassa!

Huomioittehan, että kilpasarjaan ikäraja on 18v. Hupisarjaan mukaan pääsee 16v. täyttäneet toimittamalla huoltajan suostumuksen.

Tapahtumapäivä

Tapahtumapäivä starttaa osallistumismateriaalien jaolla infopisteellä sekä alkulämmittelyillä ennen reiteille lähtöä. Tapahtumapäivän kruunaa illan After Race -puistojuhla, jossa Ravintola Olè on loihtimassa maukasta ruokaa sekä tarjoilemassa juomia. Puistojuhlan tarjoiluun voi ostaa liput etukäteen, jolloin hinta on 20e/hlö. Hintaan kuuluu katettu paikka joukkueenne nimellä, ruoka sekä yksi valitsemanne juoma (olut, lasi cavaa tai viiniä tai alkoholiton vaihtoehto). Tilaukset joukkueellenne tai isommalle porukalle voi tehdä info@cityflow.fi.

Kattaus on mahdollista lunastaa vasta tapahtumapäivänä, mutta tällöin hinta on 20e, sisältäen vain ruuan.

Tapahtumapäivän tarkka aikataulu julkaistaan

kesällä 2020!

UKK

Joukkueiden koko?
Rastit suoritetaan 2 hengen joukkueissa.

 

Millä saa liikkua?

Kävellen, juosten tai pyörällä. Hupisarjassa sekä perhesarjassa suosittelemme liikkumista kävellen/juosten. 
 

Löytyykö tapahtuma-alueelta narikka?

Tapahtuma-alueelta löytyy valvottu narikkapiste koko tapahtuman ajan. Tapahtumanjärjestäjä ei ole vastuussa kadonneista/hukkuneista tavaroista. Pidä siis arvotavarat mukanasi tai jätä suosiolla kotiin! Suosittelemme kuitenkin puhelimen ottamista mukaan. Näin ikuistat parhaat hetket tapahtumasta sekä puhelimia saa käyttää arvoitusten ratkaisemiseen.

AfterRAce.jpg