Search
  • CityFlowRace

After Race -puistojuhla

Olette puskeneet itsenne läpi tehtävien ja arvoitusten, näette maaliviivan häämöttävän. Fiilis on huikea, olette onnistuneet, ylittäneet itsenne, pitäneet hauskaa sekä tsempanneet toisianne. Ylitätte maaliviivan, heitätte ylävitoset ja fiilis on loistava. Toivotte kuitenkin, ettei päivä olisi vielä ohi.


Tapahtumakeskukseen on seikkailunne aikana rakentunut tunnelmallinen ”After Race” -puistojuhla. Herkullinen tuoksu kantautuu nenäänne kun Ravintola Olé:en henkilökunta on loihtinut kisailijoille syötävää. Nurmelle asetetut viltit ja katetut paikat houkuttelevat vielä jäämään. Nappaatte herkulliset ateriat sekä lasin kuohuvaa mukaan ja asetutte vilteille istumaan nautiskellen herkuista, jutellen rasteista ja selaten päivän aikana napattuja kuvia.Järjetämme yhteistyössä Ravintola Olé:n kanssa After Race -puistojuhlan, johon sinunkin on mahdollisuus osallistua! Kannattaa varata osallistuminen ennakkoon porukallenne, niin teitä odottaa valmiiksi katettu paikka nimellänne. After Race kattaus ennakkoon ostettaessa on 20e/hlö, johon sisältyy ruoka ja valitsemasi juoma (myös alkoholiton). After Race puistojuhla on avoin kaikille ja vaikka ette ennakkoon pakettia lunastaisikaan, ruokaa ja juomaa on mahdollisuus ostaa vielä paikan päältä. Tällöin ruoka on 20e/hlö + valitsemasi juoma, lisäksi kannattaa varautua omalla viltillä! Katetut paikat ovat vain ennakkovarauksen tehneille.

Varaukset ja lisätiedot info@cityflow.fi

20 views0 comments

Recent Posts

See All

CITYFLOW RACE PERUTTU!

CityFlow Race -tapahtuma elokuulta on peruttu! Päätös on ollut todella haastava ja pahoittelut kaikille osallistujille, yhteistyökumppaneille ja talkoolaisille. Tilannetta on punnittu ja seurattu mahd