Search
  • CityFlowRace

CityFlow Race - mistä kaikki lähti?


Kuva: Sami Malmberg Same-eYes Oy
Kuva: Sami Malmberg Same-eYes Oy

”Minusta ei koskaan ainakaan tule yrittäjää” -lausahdus on varmaan tullut aika monen yrittäjän suusta, ennen kuin pistettiin oma yritys pystyyn. Sitä taisin itsekin myös nuoruuden ja opiskeluvuodet kailottaa, vaikka olin mukana yrittämiseen pohjautuvilla kursseilla. Vilkas mielikuvitus ja haaveilu vei monesti kuitenkin ajatukset omaan yritykseen. Ajatuksissa oli toki söpö pieni kahvila, johon kaikki olisivat tervetulleita. Villeimmissä mielikuvissa, se olisi pieni kissakahvila, johon jokainen voisi tulla lievittämään stressiä nauttien kupin kahvia, katsellen ja rapsutellen samalla kissoja. Noh, ei tullut minusta kissakahvilan pitäjää. Ei edes kahvilan.

2016 muutin opiskelujen jälkeen takaisin Kouvolaan. Tästäkin olin kyllä aikoinani ehdoton ja vannotin etten koskaan palaa Kouvolaan. Elämä ei mene kuitenkaan miten suunnittelee, tapasin opiskellessani kouvolasta kotoisin olevan miehen (jep. Voit lähteä Kouvolasta, mutta Kouvola ei lähde sinusta) ja opiskelujen loppusuoralla pakattiin elämä Mikkelissä ja muutettiin Kouvolaan. En kuitenkaan osannut odottaa, mitä Kouvolaan muutto toisi eteeni. Sattumien ja yhteisten tuttavien kautta löysin itseni Kympin Naisen riveistä ja ei aikaakaan kun löysin itseni kirjoittamasta Kympin Naisen kauppakirjoja. Tässä sitä oltiin. Yrittämisen alkutaipaleella. Jännitti, kutkutti, pelotti ja samaan aikaan olin myös intoa täys.

Pari kevättä pyöritin valmista kaavaa. Takaraivossa oli kuitenkin ihan alusta asti unelma tehdä jotain omaa. Pari vuotta kypsyttelin ideoita ja mielessä kävi jos jonkinmoista. Tämän vuoden alussa idea alkoi kypsyä kaupunkiseikkailusta. Idea kehittyi ja alkoi tuntua itsestä hyvältä. Vaikka olen yksin järjestäjänä, niin voi kyllä, lähipiiri, ystävät ja varmasti puolitututkin ovat saaneet osansa mun kyselyistä, onko tää hyvä idea. Olen käyttänyt myös Kinnon palveluita yrittämisen aikana sekä taas uutta kehitellessä. He ovat olleet isona apuna, kiitos siitä!

Seuraavaksi piti keksiä tapahtumalle nimi. Sitä pallottelin pitkään, kenenkäs muun kun äitini kanssa. Tuli jos minkämoista ideaa, kunnes tuli CityFlow Race. Se kuulosti heti hyvältä ja ”suuhun sopivalta”. Tästä hommat alkoivat rullaamaan ja nyt ollaan tässä pisteessä kun tapahtuma on julkistettu. Tapahtumasta olen enemmän kuin innossani ja uskon tosissani, että ensi kesänä luvassa on jotain mielettömän siistiä.

Ikinä ei tiedä, mitä tuleman pitää, mutta kuten yhdessä mainoksessa Kotipizzan toimitusjohtaja Tommi Tervanen sanoo ”Jos olet 70-prosenttisen varma asiasta, tee se.” Mainokset harvoin jäävät mieleeni, mutta tuo lausahdus iski todenteolla ja kuten hän jatkaa ”eihän kukaan voi olla 100 prosenttisen varma. 70% riittää, silloin sä usein onnistut.”

Pääset lukemaan täältä viikottain kuulumisia CityFlow:n rintamalta ja kuulemaan uusista suunnitelmista, yhteistyökumppaneista sekä saat mahdollisia vihjeitä uusista rasteista!

Syksyisin terveisin

Tiia Purtilo

Tapahtumapäällikkö

40 views0 comments

Recent Posts

See All

CITYFLOW RACE PERUTTU!

CityFlow Race -tapahtuma elokuulta on peruttu! Päätös on ollut todella haastava ja pahoittelut kaikille osallistujille, yhteistyökumppaneille ja talkoolaisille. Tilannetta on punnittu ja seurattu mahd