Search
  • CityFlowRace

CITYFLOW RACE PERUTTU!

CityFlow Race -tapahtuma elokuulta on peruttu!


Päätös on ollut todella haastava ja pahoittelut kaikille osallistujille, yhteistyökumppaneille ja talkoolaisille.


Tilannetta on punnittu ja seurattu mahdollisimman pitkään monelta eri kantilta, mutta tulimme kuitenkin siihen tulokseen, ettei tapahtumaa voida järjestää tänä vuonna. Haluamme toimia vastuullisina tapahtumanjärjestäjinä, emmekä voi ottaa riskiä näin korona-aikana siitä, että virus pääsisi leviämään tapahtumassamme ja sitä kautta eri puolille Suomea.


Haluamme myös tarjota osallistujille parhaan mahdollisen päivän CityFlow Race -tapahtuman parissa. Tapahtumasta on ollut selkeä visio, mitä se tulee olemaan sekä mitä se tulee tarjoamaan osallitujilleen. Tapahtumia koskevien rajoitusten puitteissa CityFlow ei varmasti vastaisi täysin kokemukseltaan sitä, mitä sen oli tarkoitus olla. Emme myöskään halua karsia loistavia rasteja tai yhteistyökumppaneita tapahtumasta pois pohtiessamme, mitkä rastit toimivat tälläisenä aikana parhaiten isolle määrälle osallistujia. Haluamme tarjota jokaiselle turvallisen, hauskan ja ikimuistoisen päivän.


Toivomme ymmärrystä näinä vaikeina aikoina. CityFlow Race -tapahtuma oli järjestäjille myös kesän odotetuin hetki, emmekä missään tapauksessa osanneet ajatellakaan tilanteiden menevän näin. Vaikka rajoituksia on höllennetty ja poistettu, niin korona ei valitettavasti ole vielä hävinnyt mihinkään. Haluamme olla osana kantamassa vastuuta siitä, ettei koronatilanne ainakaan pahene.


Tapahtumaan jo ilmoittautuneet ja osallistumisensa maksaneet! Toivomme teidän malttavan odottaa ensi vuoteen, kun CityFlow Race järjestetään. Tapahtuma on tarkoitus järjestää kahdella eri paikkakunnalla eli Kouvolan lisäksi myös jossain muualla (julkaistaan myöhemmin!). Teidän ilmoittautumisenne siirretään automaattisesti ensi vuodelle. Halutessanne voitte vaihtaa paikkakuntaa kun enemmän infoa päivämääristä ja paikkakunnista julkaistaan. Olkaa tällöin yhteydessä info@cityflow.fi! Haluamme myös tarjota teille alekoodin, jolla saatte tuoda kaverinne mukana 30e/joukkue hintaan (15e/hlö). Jokainen osallistumisensa maksanut tulee syksyn aikana saamaan koodin ja lisää infoa koodin käyttämiseen liittyen. Toivomme ensisijaisesti teidän tulevan mukaan ensi vuoden tapahtumaan tai siirtävänne osallistumisenne jollekkin muulle.


Ilmoittautuneet, joita ei vielä ole laskutettu! Teidän ilmoittautumisenne pidetään järjestelmässämme elokuun loppuun. Jos ette tämän jälkeen ole ilmoittaneet halukkuuttanne osallistua ensi vuoden tapahtumaan, ilmoittautumisenne häviää järjestelmästämme.Oikein ihanaa kesää kaikille, toivottavasti näemme ensi kesänä!

10 views0 comments

Recent Posts

See All