Search
  • CityFlowRace

Jousiammuntaa Kouvolassa

Viime viikot ovat olleet kiireisiä ja tapaamisia on ollut mukavasti. Mahtava huomata kuinka tapahtuma kiinnostaa ja olen kiitollinen, että tätä pääsee toteuttamaan erilaisten paikallisten yritysten kanssa.

Lupailin aiemmin aina hieman kertoa, ketä mukana on ja aloitetaan yhdestä mukana olevasta seurasta; Kymen Jousesta!

Kymen Jousi Ry on Kouvolassa toimiva jousiammuntaseura, joka on perustettu 1971. Heillä on parikymmentä aktiivista harrastajaa, joista puolet käyvät myös kilpailemassa ja treenaavat tavoitteellisesti kisoja kohden.

"KyJo:n tavoite on kehittää lajiharrastajien jousiammuntataitoja ja edistää jousiammuntaharrastusta Kouvolassa. Jousiammuntaa teemme tutuksi asiasta kiinnostuneille järjestämällä esittelytilaisuuksia ja jousiammuntakursseja."

KyJo:lla on tilat tauluammuntaan kuntotalolla Kouvolan keskustassa sekä Mielakassa. Kesäisin harrastamaan pääsee siis ulos säiden salliessa ja talvella kuntotalon tilat tarjoavat harrastuspaikan. Lisäksi Hinkkismäellä on kesäisin toimiva maastoammuntarata, jossa liikutaan vaihtelevassa maastossa ja reitillä on useita erilaisia rasteja.


Same-eYesin kanssa käytiin Mielakan radalla kuvaamassa pätkä jousiammunnasta. Ampujana toimi yksi KyJon harrastajista.

Pääsin itsekkin testaamaan jousiammuntaa ja se oli mielettömän hauskaa vaikka näin ensikertalaiselle edes taulun lähelle osuminen tuotti vaikeuksia :D Opettajat olivat hyviä, rauhallisia ja neuvoivat aina mitä tulisi tehdä toisin sekä korjasivat ampumisasentoa.

Kymen Jousella on alkanut lokakuussa alkeisryhmä, johon pääsee vielä mukaan! Pari kertaa voi käydä testaamassa olisiko harrastus sinulle sopiva ja sen jälkeen sovitte jatkosta. Alkeisryhmä harjoittelee maanantai iltaisin kuntotalolla. Alkeisryhmä on avoin kaikille eikä alaikärajaa ole. Lisätietoja saa Arto Laaksolta numerosta 040-5040653.

8 views0 comments

Recent Posts

See All

CITYFLOW RACE PERUTTU!

CityFlow Race -tapahtuma elokuulta on peruttu! Päätös on ollut todella haastava ja pahoittelut kaikille osallistujille, yhteistyökumppaneille ja talkoolaisille. Tilannetta on punnittu ja seurattu mahd