Search
  • CityFlowRace

Kesäfiilistä metsästämässä

Tämän viikon aikana ollaan odotettu kuumeisesti kesää. Viikonloppuna haaveiltiin auringosta maanantaiksi. Vettähän se tarjosi taivaan täydeltä. Sääennusteiden selaamista – Hei, tiistai näyttää siltä että aurinko voisi pilkahtaa! Tiistai aamu saapuu ja saattoihan silloin muutaman auringon säteen nähdä. Silloin näki myös nurmikon kimmeltävän valkoisena. Mielettömän kesäinen fiilis, eikö? Kesä taiottiin lehtipuhaltimella – nurmi saatiin vihreäksi ja lehdetkin oli poissa. Eikun kuvaamaan!


Kesäfiilistä ollaan haettu viikon mittaan CityFlow Race:n mainoskuvauksissa Same-eYes Oy:n Teemun ja Jessen kanssa. Kuvausviikkoa odotellessa ja ulos katsellessa meinasi itseltä usko loppua kesäisen fiiliksen löytämiseen. Olishan mun pitänyt muistaa, että jos Jesse ja Teemu kesän lupaa, niin kesäfiilis löydetään. Ja löydettiinhän se! Jännityksellä odottamaan tulevaa mainosvideota, josta pääsette hieman näkemään mitä mahdollisesti ensi kesänä on luvassa! ;)


Same-eYes:n kanssa oli helppo lähteä suunnittelemaan ja toteuttamaan mainosvideota.

Olen tehnyt heidän kanssaa useamman vuoden yhteistyötä ja olen ollut enemmän kuin tyytyväinen! Heiltä olen saanut materiaalien lisäksi mielettömän hyviä vinkkejä ja ideoita. Taisi alkuperäinen idea mainosvideostakin tulla ohimennen heidän suustaan. Kypsyttelin ajatusta hetken ja sitä lähdettiinkin sitten Jessen ja Teemun kanssa suunnittelemaan. Same-eYes:n tiimin kanssa on helppo ja mukava suunnitella. He ovat mielettömän ammatitaitoisia, idearikkaita, mutta samaan aikaan porukassa vallitsee rento ilmapiiri. Paikalle on siis helppo mennä ideoidensa kanssa tai ihan tyhjällä päällä ja aina saadaan kasaan loistavaa jälkeä. Mie oon kyllä ainakin usein ihan pää tyhjänä siellä pyytelemässä apua :D Kiitos mielettömästi Same-eYes yhteistyöstä, joustavuudesta, hienoista ideoista sekä toteutuksista. Olette ollut korvaamaton apu muutaman vuoden ajan ja jatketaan yhteistyötä myös tulevaisuudessa! CityFlow:n logohan on myös Same-eYesin Samin käsialaa ja eikö muuten oo mielettömän hieno!

Behind the scenes -matskusta ei kesä ihan välity eikä se siltä kyllä tuntunutkaan!


Kiitos paljon kuvauksista kaikki esiintyjät, Same-eYes, Kymen Jousi, Kouvolan Formula Center, Tykkimäki Action Park ja Villa Ruths!


Ihanaa viikonloppua kaikille!

-Tiia

15 views0 comments

Recent Posts

See All

CITYFLOW RACE PERUTTU!

CityFlow Race -tapahtuma elokuulta on peruttu! Päätös on ollut todella haastava ja pahoittelut kaikille osallistujille, yhteistyökumppaneille ja talkoolaisille. Tilannetta on punnittu ja seurattu mahd