Search
  • CityFlowRace

TÄRKEÄ TIEDOTE!Hallitus päätti torstaina, että kaikki yli 500 osallistujan tapahtumat perutaan toukokuun loppuun saakka. Tämä ei periaatteessa kosketa 6.6.2020 järjestettävää CityFlow Race -tapahtumaa, mutta vaikuttaa silti tapahtumaan suuresti. Olemme itse huolissamme ja ymmärrämme monen huolen, mihin tilanne kehittyy ja olemmeko kesäkuun alussa yhtään paremmassa tilanteessa koronan osalta, kuin toukokuussa. Näin tapahtumanjärjestäjänä olemme todella vaikeassa tilanteessa ja yrittäneet punnita kaikin mahdollisin keinoin tapahtuman kohtaloa.

Osallistujien, henkilökunnan, talkoolaisten ja yhteistyökumppaneidemme turvallisuus on meille ensiarvoisen tärkeää ja siksi olemme päätyneet siirtämään tapahtuman kesäkuun alusta uudelle päivämäärälle 8.8.2020. Tulevaa hintaporrasta siirretään pidemmälle, jolloin mukaan voi ilmoittautua edullisemmin hieman pidempään. Kaikille jo lippunsa lunastaneille olemme laittaneet sähköpostia osoitteeseen, jonka olette ilmoittautumisen yhteydessä laittaneet. Jos et kuitenkaan ole saanut viestiä, ole meihin pikimmiten yhteydessä info@cityflow.fi.


Toivottavasti näemme teidät myös uudella päivämäärällä järjestetyssä tapahtumassa! Toivomme ymmärrystä järjestäjää kohtaan, olemme hyvin pahoillamme tästä tilanteesta ja teille mahdollisesta aiheutuvasta ylimääräisestä järjestelystä.


Paljon tsemppiä kaikille, pidetään toisistamme huolta, noudatetaan ohjeita ja yritetään nauttia myös liikunnasta haastavina aikoina.


Ystävällisin terveisin Tiia Purtilo CityFlow Race tapahtumapäällikkö


“Luultavasti myrskyjä onkin vain siksi, että niiden jälkeen saataisiin auringonnousu.”

-Tove Jansson

35 views0 comments

Recent Posts

See All

CITYFLOW RACE PERUTTU!

CityFlow Race -tapahtuma elokuulta on peruttu! Päätös on ollut todella haastava ja pahoittelut kaikille osallistujille, yhteistyökumppaneille ja talkoolaisille. Tilannetta on punnittu ja seurattu mahd