Hupia ja itsensä ylittämistä rennolla otteella! Suorita kilpasarjan tavoin, mutta ilman pisteiden laskua.

Lähde haastamaan joukkueesi keräämällä mahdollisimman paljon pisteitä eri rasteilta. Voitatteko CityFlow:n sankariviitan harteillenne?

Perhesarja on suunniteltu niin, että mukaan voivat lähteä myös nuoremmat. Perhesarjan lippuun sisältyy yksi aikuinen sekä yksi 12-17 vuotias lapsi.

Hupisarja

Hupisarja takaa nimensä mukaisesti hupia ilman turhaa kiirettä ja stressiä! Hupisarja poikkeaa kilpasarjasta ainoastaan siten, että suoritetuista tehtävistä ei kerätä pisteitä. Suunnistakaa, ylittäkää itsenne, pitäkää hauskaa sekä tsempatkaa toisianne! Käytössänne on sama kartta sekä samat rastimahdollisuudet kuin kilpasarjassa. Rastit saatte kulkea haluamassanne järjestyksessä ja jättää vaikka osan rasteista väliin. Tehkää päivästä oman näköisenne! Hupisarjassa voitte liikkua kävellen, suorittamalla haluamanne rastit tapahtumapaikan läheltä tai haastaa itsenne ja hypätä pyörän selkään suorittamaan rasteja kauempaakin.

 

Hupisarjan alaikäraja on 16 vuotta. Alle 18 vuotiailta osallistujilta tarvitsemme huoltajan suostumuksen osallistumisen yhteydessä.

Kilpasarja

Suunnista rastilta toiselle, suorita erilaisia fyysistä suorituskykyä vaativia tehtäviä, ratko pulmia sekä päättele. Suoriudu jokaisesta rastista mahdollisimman hyvin, kerää pisteitä ja jännitä pisteiden laskussa kenen harteille lasketaan CityFlow:n sankariviitta. Kilpasarjassa pyritään suorittamaan mahdollisimman paljon rasteja ja palaamaan maaliin, ennen aikarajan täyttymistä. Kaikkia rasteja ei ole pakko eikä välttämättä ehdikään suorittaa.. Pyri siis tekemään jokainen rasti mahdollisimman hyvin ja tasoita pistetilannettasi uupuvien rastien suhteen. Kilpasarjassa rastit saa suorittaa haluamassaan järjestyksessä. Kilpasarjassa suosittelemme liikkumaan polkupyörillä välimatkojen vuoksi!

Kilpasarjaan ikäraja on 18v.

Perhesarja

Perhesarja on suunniteltu helpommaksi ja lyhyemmäksi kokonaisuudeksi. Perhesarjassa rasteja on noin 10 kappaletta, jotka on valittu CityFlow:n rasteista perheen nuoremmillekin sopiviksi. Lippu sisältää yhden aikuisen sekä yhden 12-17 vuotiaan lapsen osallistumisen. Perhesarjaan voi osallistua myös kaksi 12-17 vuotiasta nuorta, mutta tällöin huoltajan on otettava vastuu etenkin nuorempien osallistujien osalta ja kuljettava mukana "huoltojoukoissa".