CityFlow tarjoaa loistavat näkyvyysmahdollisuudet sekä unohtumattoman virkistyspäivän yrityksellenne

Oma rasti?

Haluaisiko teidän yrityksenne saada loistavaa näkyvyyttä uudessa, energisessä ja hauskassa CityFlow tapahtumassa? Haluaisitteko lähteä suunnittelemaan ja toteuttamaan yhtä CityFlow:n hauskoista ja sopivan haastavista rasteista? Rastia pitämällä saatte positiivista näkyvyyttä sekä mainosta yrityksellenne, johon tavallinen mainos ei yllä. Rastin pitäminen voi tarjota yrityksellenne uusia asiakkaita, harrastajia tai kannattajia.

Lisätietoja yhteistyökumppanuuksista saa tiia@kympinnainen.fi tai 040 546 2794/Tiia Purtilo. Sovitaan tapaaminen, niin kerron mielelläni lisää tulevasta tapahtumasta! Mietitään samalla teille toimivin yhteistyöpaketti sekä olen tarvittaessa käytettävissä myös rastien suunnittelussa.

Kympin Nainen 2019-102.jpg

Virkistyspäivä?

CityFlow tarjoaa yrityksenne henkilöstölle loistavan, liikunnallisen ja tiimihenkeä kohottavan päivän! Itsensä haastamista, yhdessä tekemistä ja onnistumisen tunteita sekä paljon muuta innostavaa ja hauskaa, jota on kiva muistella vielä tapahtuman jälkeenkin. Räätälöimme mielellämme teille myös muuta ohjelmaa sisältävän päivän, kuten tapahtuman jälkeisen saunan, piknikin tai muuta yrityksenne toiveiden mukaan.

 

Piknik on esimerkiksi loistava tapahtuman lopetus nauttien porukalla hyvästä ruoasta ja juomasta sekä kertaillen omia onnistumisia ja ei niin tähtihetkiä. Järjestäjä vastaa piknikin toteutuksesta ja ohjaa teidät maaliviivalta antimien ääreen nauttimaan sekä rentoutumaan suorituksenne päätteeksi.

 

Ota yhteyttä tiia@kympinnainen.fi niin suunnitellaan teidän henkilöstölle täydellinen päivä!